Lucrari Recente

Contactati-ne

[ INFO UTILE ]

BALUSTRADE INOX

De ce sa aleg balustradele din inox cu sticla ?

Alege Balustrade Inox Sticlă pentru eleganța expusă și totodată siguranța oferită.

Alege-le pentru faptul că nu îngrădesc vizibilitatea atunci când clădirea merită apreciată sau când, privind de pe balcon sau terasă, ai șansa să te bucuri de un peisaj excepțional.

Ce ofera Real Inox ?

Oferim consultanță tehnică de specialitate, apoi măsurăm, executăm, transportăm și montăm sistemul de balustrade care rezistă în timp grație execuției meticuloase și finisajelor de nivel superior.

Balustradele inox cu sticla sunt sigure ?

Dacă la auzul cuvântului „sticlă” ridici o sprânceană, ei bine, poți sta liniștit – sticla este de tip duplex, sablată, securizată, astfel încât la lovituri, accidentări etc. nu generează cioburi în timpul spargerii, așadar riscul de rănire este zero.

Despre lux, preturi si oferta

 

Este un lux pe care îl asigurăm la costuri accesibile și totodată un lucru necesar, obligatoriu chiar, dar care este făcut cu profesionalism și montat de profesioniști.

Așa arată o definiție pe larg a obiectului afacerii noastre și o punctare esențială a beneficiilor tale dacă apelezi la noi.

Totul despre INOX
 • Inoxul reprezintă oțel inoxidabil, un aliaj al oțelului cu un procent de crom în compoziție. Obiectele realizate din inox își pierd din strălucire abia după câteva decenii, dar chiar și atunci aceasta îi poate fi redată prin anumite procedee specifice.
 • Inoxul își păstrează caracteristicile vizuale chiar dacă suferă zgârieturi sau loviri, acestea neputând compromite altfel decât parțial look-ul afișat. Inoxul folosit de noi în producerea balustradelor este însoțit de declarații de conformitate și este manipulat de noi respectând standardele de utilizare. 
 • Balustradele din inox sunt celebre pentru aspectul lor modern, pentru versatilitatea în formă și model și sunt ideale pentru a primi panourile de sticlă în structura lor.
 • Accesoriile pe care le utilizăm pentru a prinde sticla duplex de scheletul din inox al balustradelor sunt specifice, fabricate din materiale rezistente și potrivite pentru a se alătura sticlei fără să dăuneze efectului vizual. Cu alte cuvinte, sunt discrete iar noi le folosim cu aceeași discreție.
Unde oferim lucrarile noastre ?
 • Balustradă Inox cu Sticlă Ploiești

  Imobilele din cartierele mai noi și din complexele rezidențiale ale Ploieștiului merită să fie echipate în mod corespunzător cu balustrade de inox cu sticlă. De asemenea, și clădirile de birouri, câte sunt, la fel și sediile instituțiilor publice, ale mall-urilor sau complexelor comerciale apărute. Ne implicăm în modernizarea Ploieștiului.

  Balustradă Inox cu Sticlă Prahova

  Județul Prahova găzduiește multe destinații turistice și multe resurse financiare. Pentru o viață pe picior înalt în Prahova și pentru o experiență turistică grozavă, a construi vile moderne și cu gust și a le dota cu balustrade de inox cu sticlă duplex reprezintă o decizie foarte bună.

  Balustradă Inox cu Sticlă București

  Bucureștiul este o Capitală europeană în care modernitatea este literă de lege. Aspectul modern, tehnologia și apetența locuitorilor pentru lux reprezintă motive suficient de bune pentru ca, dintre toate, balustradele cu inox și sticlă să fie prima opțiune pentru majoritatea edificiilor construite sau renovate în acest oraș.

  Balustradă Inox cu Sticlă Ilfov

  Localitățile din județul Ilfov care înconjoară Bucureștiul fac parte din zona metropolitană, care preia setea de modernitate și și-o însușește. Din ce în ce mai mult, și localitățile de la marginea județului încep să semene din ce în ce mai mult cu localități moderne. Iar dacă nu seamănă încă, noi suntem pregătiți să ne aducem aportul prin balustradele produse de noi.

  Balustradă Inox cu Sticlă Târgoviște

  Locuitorii din Târgoviște care își renovează locuințele pot lua în calcul să își pună pe balcon, la scara interioară sau în orice altă parte unde se pretează o balustradă de inox cu sticlă și să ne contacteze pentru consultanță de specialitate. Altfel, îi rugăm pe cei care întrețin edificiile medievale pentru care Târgoviște este cunoscut să prezerve aspectul și să nu apeleze la produsele și serviciile noastre. 🙂


  Balustradă Inox cu Sticlă Dâmbovița

  La Ploiești poți să te Pitești, dar între cele două localități te afli în județul Dâmbovița, acolo unde ca stil de viață trebuie să te menții la nivelul celor din jurul tău ca să rămâi relevant. Potențial de dezvoltare există pentru județ, iar business-urile au nevoie de o anumită prestanță, lucru care transpare inclusiv din atât de elegantele balustrade de sticlă și inox.

  Balustradă Inox cu Sticlă Buzău

  Buzăul ca județ este cunoscut pentru peisajele sale calme, deosebite. Buzăul ca oraș este cochet și reprezintă centrul urban al județului. Urban în accepțiunea prezentului implică și aspect modern, dar și elemente sigure de construcție. Noi avem această umilă contribuție la întreținerea și dezvoltarea orașului Buzău și oferim confortul care permite descoperirea mai ușoară a părții plăcute a naturii.

  Balustradă Inox cu Sticlă Brașov

  Când spui Brașov, spui turism de calitate, natură cât cuprinde, bun gust și dezvoltare din toate punctele de vedere. Stil și autenticitate. Modelele noastre de balustrade cu sticlă duplex cuprind aspect mat, transparent, ultratransparent, cu inserții în balustrade potrivite la perfecție cu decorurile clădirii. Prin produsele noastre, pare că cei din Brașov au o foarte mare grijă de oaspeții săi.

De ce sa aleg balustrade pentru interior ?

Alege balustradele de inox din sticlă și la interior, fiindcă lumina se răspândește în mod natural datorită lor, nefiind obturată – decât atât cât îi dai voie prin design.

Preferi un design simplu sau unul complex? Îți dorești un design modern sau unul clasic?

Cu noi, ai toate opțiunile pe masă și, dacă nu știi ce tip de design să alegi, putem prelua noi inițiativa explicându-ți de ce optăm pentru un anumit tip de model.

De ce Real inox ?

Îți oferim foarte multe modele produse, transportate și montate de noi, caz în care transportul și montajul sunt servicii gratuite oferite de firma noastră.

Activăm în București, Ilfov, Prahova, Ploiești, Dâmbovița, Târgoviște, Buzău și Brașov și nu cunoaștem rutina, întrucât clienții noștri din atâtea locații, persoane fizice și juridice, au nevoie de anumite balustrade pe anumite configurații și aleg dintre atâtea și atâtea modele disponibile – pe oricare le producem la perfecție, așadar ne mulăm total pe cerințele clientului.

Nicio provocare nu ne este străină și nu refuzăm proiectele dificile.

Ce este balustrada din inox cu sticla ?

Balustrada este un element de construcție folosit pentru a mărgini o suprafață ori o porțiune de construcție și pentru a servi drept sprijin pentru traversarea acelei suprafețe.

Definiția seacă este: gard confecționat dintr-un șir de baluștri uniți în partea de sus printr-o grindă/ rezemătoare/ ornament de tip arhitectural, dar noi la Balustrade Inox Sticlă știm că este întotdeauna mai mult de atât: este în același timp siguranță, încântare, prestanță și modernitate. 

Cum comand balustrade inox cu sticla ?

De pe telefon: Accesezi site-ul, ajungi la lista de modele, îți alegi modelul de balustradă dorit, faci un screenshot (apeși simultan tastele Pornire & Volum mai jos) și ni-l trimiți pe Whatsapp prin butonul de Contact.

De pe laptop/PC: Accesezi site-ul, ajungi la lista cu modele, te oprești asupra modelului de balustradă dorit, dai click pe imagine, apeși tasta PrtScn, salvezi captura, eventual îi dai și Crop ca să rămână doar modelul dorit și ne trimiți pe Whatsapp folosind butonul  de Contact. 

Totul despre STICLA DUPLEX
 • Sticla duplex sau sticla laminată este un produs obținut prin lipirea a două foi de sticlă cu unul sau mai multe straturi de rășină transparentă. Prin această procedură se obține un tip de sticlă ce nu permite desprinderea de cioburi în caz de spargere, de crăpare, de lovire etc. Așadar, aceasta rămâne pe poziție în corpul balustradei, putând fi înlocuită ulterior de personal calificat fără să existe riscul de accidentare, de tăiere. 
 • Folosim sticla duplex laminată în ideea în care dorim ca balustradele noastre de inox cu sticlă să fie la fel de sigure ca alte tipuri de balustrade de inox, fără ca sticla să reprezinte o vulnerabilitate și să facă din balustradă ceva fragil și imposibil de atins.
 • Scoatem riscurile din ecuație și astfel suntem liberi să punem accent pe aerul modern, pe eleganță, pe stil și, de ce nu, să păstrăm interioarele la fel de luminoase, pentru ca eforturile arhitecților și designerlor de a lăsa lumina naturală să pătrundă cât mai mult în interior să nu fie înfrânate.
 • Sticla duplex laminată rezistă foarte mult timp la factorii externi, așadar este la fel de solidă și de sigură ca barele de balustradă din inox.
Totul despre REAL INOX

Suntem Real Inox SRL, o companie ploieșteană înființată în anul 2000 din dorința de a moderniza aspectul construcțiilor prin intermediul balustradelor noastre. Producem și montăm balustrade de atâta timp încât simțim că putem acum inclusiv să anticipăm dorințele clienților atunci când aceștia nu își pot găsi cuvintele pentru a detalia totul.

Fiindcă designerii de interior și arhitecții utilizează sticla cu fiecare an din ce în ce mai mult în proiectele lor, am decis să insistăm pe balustradele din inox cu sticlă și pe linia estetică dincolo de, bineînțeles, linia funcțională a acestora.

Suntem o companie care se ridică oricând la așteptările clienților. Printre atâtea modele și solicitări, tratăm profesionist orice lucrare. Venim în sprijinul clienților prin consultanță, transport și montaj gratuit pentru balustradele pe care le producem special pentru lucrarea în cauză. Fiindcă tratăm totul cu responsabilitate, nu avem parte deloc de reclamații.

Balustradele oferă fundamentul de siguranță, atunci când ele delimitează marginea unei zone mai înalte precum terase, scări sau balcoane, și sunt prin natura lor lucruri de care să te sprijini cu toată încrederea. Cunoaștem extrem de bine importanța muncii noastre și garantăm astfel că nu se vor întâmpla accidente.

Materialele cu care lucrăm sunt de calitate înaltă, atât inoxul, cât și sticla folosită. Dovadă stau lucrările anterioare, atât de diverse și atât de multe. Ne mândrim cu ce am reușit să realizăm în toți acești ani lungi și frumoși atât în Prahova, cât și în județele învecinate.

Suntem solicitați din când în când și în restul țării, dar și în străinătate. Acceptăm cu plăcere lucrări indiferent de complexitate și indiferent de cât de departe se află de sediul nostru dacă acestea presupun o oarecare amploare, care să facă deplasarea noastră și transportul balustradelor produse de noi să merite efortul.

Pentru ca povestea să meargă mai departe, este nevoie să păstrăm în mare măsură acest areal de județe din jurul Prahovei, însă distanțele astăzi pot fi acoperite mult mai ușor și ținem pasul cu piața. Așadar, dacă vrei să beneficiezi de balustradele noastre în vestul sau chiar și în nordul țării, contactează-ne și sunt mari șanse să le și obții.

Dacă dorești să afli și mai multe despre noi, suntem deschiși la dialog. Pasiunea noastră este materializată în balustrade și în beneficiile lor pentru tine. Ne poți contacta prin orice formulă de contact – vezi secțiunea Contact. Dialogăm cu plăcere oricând  - mai puțin în momentul efectiv în care montăm o balustradă 🙂

INTERESATI DE BALUSTRADE INOX STICLA ?


Recomandari: NewsMag, Gazduire Web, Servicii Web Design Seo, Prestari Servicii, Anunt Bucuresti,Stiri Max, Stiri Surse, Magazine, Oferte Romania, Firme Bucuresti, Panouri Solare, Stiri Firme, Casa Home, Idei Casa Gradina, Servicii Ploiesti

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

solutionarea online a litigiilorinsolventa persoanelor fizice